Geen vrije plaatsen meer

Door de combinatie van mijn gezin en een lesopdracht werk ik enkel op vrijdag tijdens de dag (9.00 – 16.00). Momenteel zijn er geen vrije plaatsen meer.

Om je te inspireren heb ik enkele tips en artikelen verzameld.  Kijk gerust eens naar de puntjes onder het contactformulier.

Veel succes & moed!

2) Angstblog …

Kijk alvast even op deze pagina met inzichten en tips.

Ik heb voor jou enkele artikelen verzameld die je nieuwe inzichten kunnen geven.

Verder is mijn Angst- blog ook een goed startpunt. Ik post regelmatig berichten & antwoorden op vragen van cliënten en/of lezers.  Waardevol voor personen die kampen met angst, maar ook heel erg fun voor mezelf om te doen (misschien leidt het ooit wel tot een boek)!

3) Toch dringend hulp nodig?

Mocht je al sneller hulp nodig hebben en willen, dan kan je hier ook al enkele collega’s vinden die je kan proberen te contacteren.  Belangrijke noot hierbij: de aanpak verschilt van mijn aanpak.

TIP: Psychologen zijn zoals kappers (hum).  Een beetje vreemde vergelijking misschien, maar besef gewoon dat je ook niet zomaar even gaat besluiten om nooit meer je haar te laten knippen omdat kapper X het niet goed heeft gedaan. Het is dus helaas normaal dat je even dient te zoeken om de juiste ‘match’ te vinden. Concludeer dus niet te snel dat ‘de’ psychologie niks kan betekenen voor jou.  DE psychologie bestaat namelijk niet … er bestaan immers veel therapeutische stromingen, methoden en technieken en binnen al deze scholen zijn er ook nog eens grote verschillen tussen therapeuten.

Contactformulier

Voornaam*

Familienaam*

E-mail*

Telefoon/GSM:

Uw bericht