Aanmeldingsstop

Ik neem geen nieuwe cliënten meer aan  …

Het is helaas niet meer mogelijk een afspraak te krijgen.

Elke week krijg ik nog tal van mailtjes en vragen voor nieuwe aanmeldingen, maar ik kan daar helaas niet meer op in gaan (zelfs niet op basis van een wachtlijst). Het spijt me!

Om cliënten met angst echter op weg te zetten schrijf ik af en toe dingen op mijn blog die je alvast verder kunnen helpen.  Kijk gerust eens naar puntje 2 en puntje 3.

Veel succes & moed!

2) Angstblog …

Kijk alvast even op deze pagina met inzichten en tips.

Ik heb voor jou enkele artikelen verzameld die je nieuwe inzichten kunnen geven.

Verder is mijn Angst- blog ook een goed startpunt. Ik post regelmatig berichten & antwoorden op vragen van cliënten en/of lezers.  Waardevol voor personen die kampen met angst, maar ook heel erg fun voor mezelf om te doen (misschien leidt het ooit wel tot een boek)!

3) Toch dringend hulp nodig?

Mocht je al sneller hulp nodig hebben en willen, dan kan je hier ook al enkele collega’s vinden die je kan proberen te contacteren.  Belangrijke noot hierbij: de aanpak verschilt van mijn aanpak.

TIP: Psychologen zijn zoals kappers (hum).  Een beetje vreemde vergelijking misschien, maar besef gewoon dat je ook niet zomaar even gaat besluiten om nooit meer je haar te laten knippen omdat kapper X het niet goed heeft gedaan. Het is dus helaas normaal dat je even dient te zoeken om de juiste ‘match’ te vinden. Concludeer dus niet te snel dat ‘de’ psychologie niks kan betekenen voor jou.  DE psychologie bestaat namelijk niet … er bestaan immers veel therapeutische stromingen, methoden en technieken en binnen al deze scholen zijn er ook nog eens grote verschillen tussen therapeuten.

Contactformulier

Voornaam*

Familienaam*

E-mail*

Telefoon/GSM:

Uw bericht