Stap-voor-stap Angstvrij – Is het Mogelijk? Een Kijkje Achter de Schermen van mijn Angstprogramma

Is het mogelijk om te helen van angst? Of ben je gedoemd om heel je leven te zien wegkwijnen als sneeuw voor de zon? Ik ben overtuigd van de eerste mogelijkheid (en dit ongeacht de duur en ernst van je angstprobleem).

Er is altijd hoop

Er bestaan bijzonder veel misvattingen over angst en wat vreemd is … vooral hulpverleners lijken hier (onbedoeld) aan bij te dragen:

“Sarah, Je bent gevoelig aan angst & je zal er je hele leven mee te leren omgaan hoor! Leer je wat meer ontspannen en hou je stressniveau in de gaten!”

Deze misvattingen lijken onschuldig, maar kunnen nét leiden tot het versterken van een angstcirkel: “Zie je wel, zegt Sarah … bij mij werken de adviezen niet … dus ben ik waarschijnlijk zo’n hopeloos geval dat niet kan worden geholpen”. Niet bevorderlijk natuurlijk voor haar gevoelens van angst en wanhoop.

Angstvrij = Valse Beloften?

Nochtans is het mogelijk om opnieuw een gezonde vorm van controle te ervaren over je leven.

Er valt veel te ontdekken over angst, als we tenminste de moeite nemen van de platgetreden paden af te gaan.

De Belangrijkste Basisingrediënten & Recepten Uit Mijn Online Angstprogramma

In de volgende reeks artikelen neem ik je mee achter de schermen van mijn online angstprogramma dat ik aan het bouwen ben. De teksten die je zal krijgen bevatten de sleutel- ingrediënten om zelf de weg te ontdekken naar een angstvrij leven.  Dezelfde ingrediënten zullen ook in het programma aan bod komen.

LEZERSVRAAG – Welk advies heb jij gekregen?

VRAAG: Welk standaardadvies heb jij al gekregen voor je angst? Laat het me weten door een mailtje te sturen naar info@angstvrij.be.

Tot volgende week!